Kryssning Köpenhamn - Oslo

Upplev två nordiska huvudstäder och en skön avkopplande kryssning med DFDS Seaways moderna kryssningsfartyg mellan Köpenhamn och Oslo. Varmt välkommen ombord!

Pris från:
2 095:-
Dagar:3
Boka resa

Dagsprogram

Dag 1. Hemorten – Köpenhamn       

Vi lämnar Sverige på förmiddagen och efter lunchstopp åker vi via Öresundsbron och kommer fram till Köpenhamn på eftermiddagen. Vi checkar in på DFDS Seaways och går ombord. Kl. 16.30 avgår båten och det blir en fin tur genom Öresund via Ven längs den skånska kusten innan det är dags för middag. Vi äter DFDS goda buffé med mycket skaldjur och annat gott. Sedan roar vi oss med allt det goda som erbjuds ombord, shopping, dans till orkester, trubadur, wellness m.m.

 

Dag 2. Oslo

Vi startar med en stor frukostbuffé och får sedan möjlighet att njuta av resan genom Oslofjorden från första parkett. Kl. 09.45 är vi framme i Oslo. Vi kör en rundtur och får bl. a. se den nya Operan, Vigelandsparken och Akers Brygge. Under eftermiddagen får vi lite egen tid att njuta av folklivet på Oslos paradgata Karl Johann, innan det är dags att återvända till båten som avgår kl. 16.30. Ombord väntar en middag och därefter är det fritt att ta del av alla nöjen ombord.

 

Dag 3. Köpenhamn – Hemorten

Vi äter en härlig sjöfrukost ombord medan vi seglar längs med den skånska kusten på väg mot Köpenhamn dit vi ankommer kl. 09.45. Vi kör en rundtur i ”Dronningens by” och får sedan lite egen tid på Ströget och lunchmöjlighet. Lite senare på eftermiddagen lämnar vi Köpenhamn och åker tillbaka till Sverige via Öresundsbron. Vi är åter i våra hemorter på kvällen.

I priset ingår

Bussresa, logi i tvåbäddshytt insides, middag båda kvällar, 2 frukostar, stadsrundtur i Oslo och Köpenhamn, färjeavgifter, vägskatter och reseledare.

Rederi

DFDS Seaways

www.dfdsseaways.se

Avgångar & priser

AvresaDestinationLediga platserfrån pris
2/10Kryssning med DFDS Seaways Köpenhamn - OsloMer än 82 095:-Boka