Elitloppet Stockholm

Följ med och upplev Elitloppet på Solvalla.

Vi åker fredag förmiddag och kommer hem söndag kväll/natt. Vi följer tävlingarna på solvalla både på lördagen och söndagen.

Hotell: Hotell C Stockholm

I priset ingår: Bussresa, del i dubbelrum inkl. frukost samt transfer från hotellet till solvalla på lördagen och söndagen

Status:
Fullt

Dagsprogram

Dag 1
Vi åker från hembygden på fredagsmorgonen, avresetiden hittar du på ditt resebevis. Vill du ändra påstigningsplats hör du bara av dig till oss. Vi stannar för en bensträckare där det finns möjlighet att äta och dricka kaffe längs vägen. Vid 15.30 tiden kommer vi fram till huvudstaden, incheckning på Clarion Sign sker vid ankomst. Hotellet ligger vid Norra Bantorget, det centrala läget gör att du har gångavstånd till det mesta!
Fredagseftermiddagen och kvällen är fri för egna aktiviteter.

Dag 2
Lördagen börjar med en god frukost på hotellet. Efter frukost kör bussen ut till Solvalla för de som önskar. Tillbakaresa framåt eftermiddagen.

Dag 3
Efter en god natts sömn och frukost så åker vi ut till Solvalla i god tid inför Elitloppet. Framåt eftermiddagen hämtar vi först vid hotellet innan vi åker till Solvalla och hämtar innan vi lämnar Stockholm ca kl 19:00. Vi gör en paus på vägen hem och kommer hem till Värnamo vid 00.00-tiden för vidare färd mot respektive hemort.
 

I priset ingår

I priset ingår: Bussresa, 2 övernattningar i tvåbäddsrum, 2 frukostar, reseledare

Hotell

Hotell:

Clarion Sign som ligger centralt vid Norra Bantorget i Stockholm

Karta